Skip to main content

Over Mensacatering

Gezond en lekkerIn onze optiek is er in de catering behoefte aan maatwerk. Maatwerk per gebouw. In het onderwijs heeft bijvoorbeeld bijna elke opleiding een specifieke cultuur en dus ook specifieke wensen. Hetzelfde geldt voor de verschillende bedrijven en instellingen.

Mensacatering ontwikkelt samen met u per locatie een passend cateringplan. Bij ons ligt de focus op ambachtelijkheid, verantwoorde keuzes en persoonlijke service.

 

De historie achter Mensacatering


Mensacatering is in 2008 opgericht door Erik Langedijk. Hij is al sinds 1986 actief in de onderwijscatering. Met een sterk concept puur gericht op het onderwijs was zijn bedrijf 'Modus' in 2002 uitgegroeid tot een van de grootste onderwijscateraars van het land. Er werd besloten te fuseren met een grote speler in de cateringwereld, groupe Elior/Avenance. Het bedrijf werd daarna verkocht.

De passie voor catering is echter nooit verdwenen. Omdat op dit moment de markt voor contractcatering wordt beheerst door hele grote, vaak Europese, spelers is er ook weer een markt ontstaan waar behoefte is aan ambachtelijkheid, kwaliteit en korte communicatielijnen. Mensacatering speelt in op deze behoefte.